Novo i moderno kuća, 160m2, u Baru, skrivena na blagom brdu među maslinama, s pogledom na more, grad, luku, stari grad i okolne planine.

Cijena: 265.000€

  • Šifra
    23098
  • Mjesto
    Bar
  • Vrsta
    Kuća
  • Spavaćih soba
    3
  • Površina objekta
    160 m2
  • Površina placa
    360 m2

Novo i moderno kuća, 160m2, u Baru, skrivena na blagom brdu među maslinama, s pogledom na more, grad, luku, stari grad i okolne planine.

Ova nova i moderna kuća s placem od 360m2 još uvijek je u izgradnji i bit će potpuno završena do kraja februara 2024. godine. Kuća je smještena na malom brdu s maslinama.

Struja je naravno dostupna, kao i vlastita septička jama. Voda dolazi iz planinskog izvora i besplatna je. Parking za dva automobila nalazi se na placu.

Odlične staze za šetnje u prirodu nalaze se neposredno u ovom naselju, a veliki prirodni bazen udaljen je samo oko 5 minuta hoda.

Kuća je organizirana na sljedeći način:

Ispred ulaznog prostora nalazi se ostava.

U prizemlju se nalaze ulazni prostor sa stepeništem, tri spavaće sobe i veliko kupatilo.

Na najvišem spratu nalazi se prostrani dnevni boravak sa trpezarijom, otvorena kuhinja, otvorena vatra i vrlo velika terasa. Sa ove etaže pruža se predivan pogled na masline, grad, stari grad, luku, more i planine.

U kući će biti ugrađeni radijatori i klima uređaji.

Vrt je ograđen kamenim zidovima. Na samom placu planirana su parking mjesta za dva vozila.

Tri gotovo identične, moderne kuće nalaze se u neposrednom komšiluku.

Udaljenosti:

More i luka oko 4 km, City Center 3,2 km, Stari grad 2 km, Supermarketi i kupovina 800 m, Ulcinj 24 km, Budva 40 km, Aerodrom Podgorica 48 km, Aerodrom Tivat 60 km.

Pošaljite mail!