Vruća ponuda! Predivna kamenita vila od 189m2 u Bar-Zupci, dio malog, privatnog vilinskog kompleksa u Crnoj Gori. Vila ima bazen, impresivan pogled na more i okolne planine

Cijena: 249.000€

  • Šifra
    24001
  • Mjesto
    Bar
  • Vrsta
    Kuća
  • Spavaćih soba
    3
  • Površina objekta
    189 m2
  • Površina placa
    396 m2

Vruća ponuda! Predivna kamenita vila od 189m2 u Bar-Zupci, dio malog, privatnog vilinskog kompleksa u Crnoj Gori. Vila ima bazen, impresivan pogled na more i okolne planine.

Vanjski zidovi vile izrađeni su od prirodnog kamena. Toplinska pumpa osigurava toplu vodu, podno grijanje i hlađenje, dok besplatna voda dolazi iz planinskog izvora. Vila je spojena na gradske struje i stakleno vlakno za internet.

Izgrađena 2015. godine, ova vila se nalazi u mirnom vilinskom kompleksu, otprilike četiri kilometra iznad centra grada Bar. Naselje Zupci smješteno je između mora i planina, na 210 metara nadmorske visine, duž panoramskog puta prema Skadarskom jezeru.

Kompleks se sastoji od 15 kuća s velikim bazenom, sunčalištem i ležaljkama, koje se mogu koristiti uz mjesečnu naknadu tijekom ljetnih mjeseci. Kompleks je potpuno ograđen kamenim zidovima i električnim ulaznim vratima, a pristup imaju samo vlasnici kuća i njihovi gosti.

Vila ima lijevano željezna vrata i parkirna mjesta za dva velika vozila. Unutar vile nalazi se prostrani i svijetli dnevni boravak s potpuno opremljenom kuhinjom, kupaonicom, dvije spavaće sobe i balkonom s prekrasnim pogledom na more i planine.

Prizemlje sadrži odvojen stan s vlastitim ulazom, koji se sastoji od dnevnog boravka i spavaće sobe, kuhinjskog dijela, kupaonice, ostave i natkrivene terase. Kuhinja u ovom stanu nije namještena i treba je opremiti novi vlasnik.

Vila se prodaje djelomično namještena i uključuje vrt od 281m2 na ukupnoj parceli od 396m2. Gornji stan ima 99m2, donji stan 90m2. Savršen dom za udobnost i eleganciju u ekskluzivnom okruženju!

 

 

Pošaljite mail!