Kuća u sirovom stanju, 170m2, s pogledom na more, u Krimovici, opština Kotor.

Cijena: 99.900€

  • Šifra
    23100
  • Mjesto
    Krimovica
  • Vrsta
    Kuća
  • Spavaćih soba
    2
  • Površina objekta
    170 m2
  • Površina placa
    250 m2

Kuća u sirovom stanju, 170m2, s pogledom na more, u Krimovici, opština Kotor.

Ova kuća u sirovom stanju ima podrum od oko 100m2. Stambeni prostor iznad podruma ima 77 m2, plus velika terasa s predivnim pogledom na more. Objekat uključuje kupatilo, dve spavaće sobe, prostran dnevni boravak s kuhinjom i terasu. Sva vanjska prozorska stakla i vrata već su montirana, kao i električne i vodovodne instalacije. Voda se snabdeva putem rezervoara kapaciteta oko 15m3. Potkrovlje se može adaptirati kako bi se dobio dodatni stambeni prostor ili poseban stan. Opcionalno je samo postavljanje krova. Kuća je već upisana u katastar kao objekat u fazi izgradnje.

Nekretnina se prodaje u trenutnom stanju, a završetak se može obaviti prema vlastitim željama. Procenjena cena završetka, bez vanjskih uređenja, kreće se između 35.000 i 55.000 evra, u zavisnosti od ličnih zahteva. U blizini se gradi još jedna stambena zgrada, ali to neće narušiti predivan pogled na more i mir. Nedaleko se nalazi i mali groblje s kapelom.

Krimovica je malo selo koje već neko vreme doživljava građevinski bum. Privlačan položaj čini ovo mesto posebno primamljivim. Poznata bio-farma Carević nalazi se u blizini i nudi restoran s terasom, vlastito stočarstvo i preradu organskih proizvoda. Budva je udaljena samo 8 minuta vožnje. Plaže Ploče, Trsteno i Jazz udaljene su 3 minuta vožnje. Supermarket je udaljen oko 3,5 km, a brza hrana s kafićem nalazi se na nekoliko minuta hoda.

Pošaljite mail!