*Jedna sjajna prilika pruža se ovdje: Stara kuća od 90m² u opštini Ulcinj, na ravnoj parceli od 10.000m², s malo pogleda na more.

Cijena: 179.000€

  • Šifra
    24034
  • Mjesto
    Ulcinj
  • Vrsta
    Plac
  • Spavaćih soba
    0
  • Površina placa
    10000 m2

*Jedna sjajna prilika pruža se ovdje: Stara kuća od 90m² u opštini Ulcinj, na ravnoj parceli od 10.000m², s malo pogleda na more.

 

Ova stara kuća zahtijeva renoviranje i sastoji se od dnevnog boravka s kuhinjom, dvije spavaće sobe i kupatila, sve na istom nivou. Na parceli se nalaze kokošinjci, košnice, stari štali, povrtnjak i puno prostora. Ova nekretnina idealna je za držanje konja ili drugih životinja, poljoprivrednu upotrebu ili vinogradarstvo, jer je tlo veoma plodno. Ovdje je moguća samoodrživa egzistencija.

 

Novi put prema Adi Bojani i Ulcinju prolazit će u blizini u budućnosti. Poznata i velika vinarija Milović udaljena je samo 1,5 km. Jezero "Sas" (Sasako jezero), rijeka "Ada Bojana", solane Ulcinj, more i grad Ulcinj dostupni su automobilom za 10 do 15 minuta.

 

Budući da je zemlja podijeljena na tri parcele, tri prijateljske strane mogle bi zajedno živjeti ovdje. Posjeduje gradski vodovod i struju. Cijena od 179.000 eura, podijeljena na tri dijela, iznosi samo 71.200 eura po osobi. Možemo vam pomoći pri izgradnji ili renoviranju kuće i posredovati u pronalasku pouzdanog građevinskog preduzeća iz Ulcinja. U blizini, na otprilike 3 km udaljenosti, nalazi se veleprodaja građevinskog materijala gdje možete brzo nabaviti svoje materijale.

 

Pošaljite mail!