*Lijep stan, 50m2, u Petrovcu, s pogledom na more i zajedničkim bazenom, u Crnoj Gori.

Cijena: 129.000€

  • Šifra
    24041
  • Mjesto
    Budva
  • Vrsta
    Stan
  • Spavaćih soba
    1
  • Površina objekta
    50 m2

*Lijep stan, 50m2, u Petrovcu, s pogledom na more i zajedničkim bazenom, u Crnoj Gori.

 

Stan se nalazi na trećem spratu od ukupno četiri, sa liftom, i sastoji se od velikog dnevnog boravka sa kuhinjom, koja je odvojena šankom koji služi kao trpezarija, spavaće sobe i kupatila sa tušem. Veliki balkon, pristupačan iz dnevnog boravka i spavaće sobe, ima pogled na more. Podovi su kompletno pločice.

Kuhinja je opremljena šporetom (4 ringle), pećnicom sa ventilacijom, frižiderom sa zamrzivačem i gornjim i donjim ormarićima.

Stan je namješten i dobro opremljen, naravno, i klima uređajem i radijatorom za hladnije dane. U kupatilu se nalazi veš mašina, balkon ima dva tenda (duga i uska strana), svi veći prozori imaju roletne ili zavjese. Vlasnici su stan koristili tokom cijele godine i osigurali odgovarajući prostor za odlaganje stvari.

Stan je temeljno renoviran i opremljen novim namještajem u godinama 2022/2023. Tendini, frižider i veš mašina, klima uređaj, tuš kabina, bojler u kupatilu, ormar, krevet, namještaj za dnevnu sobu, električni aparati za kuhinju su novi. Takođe je ugrađen i infracrveni grijač u kupatilu.

Stan je miran, okrenut sa strane, uz zelene površine i mali potok.

Mjesto za parkiranje vozila može se kupiti zasebno. Cijena na upit.

Naselje je smješteno na mirnom kraju slijepog puta, ima parking koji je zatvoren rampom. Mjesto za parkiranje pripada vlasnicima stanova koji se ovde nude i može se kupiti zasebno (cijena na upit).

Uprava ima kancelariju u naselju. Brine se o održavanju i čišćenju naselja i po potrebi preuzima brigu o stanovima, uključujući usluge iznajmljivanja, za što se mjesečno naplaćuje 83,33 eura.

Šetalište je udaljeno 10 minuta hoda, a prodavnice su udaljene dva do tri minuta hoda.

 

Petrovac je šarmantni gradić na obali, otprilike na pola puta između Budve i Bara. Mjesto se nalazi na maloj uvali okruženoj brežuljcima. Posebno su vrijedni obilaska šetalište i uske ulice u starom gradu, stari restoran Ponta i stara tvrđava.

 

Petrovac ima dobru infrastrukturu: Voli, Kozmetika, Aroma Market, pekare, kiosci, lekari, apoteke, hoteli, restorani, kafići, škole, policija, vatrogasci, kancelarije elektro i vodovoda, pošta, zelena pijaca, manje prodavnice, mnoge od njih su otvorene tokom cijele godine, takođe i autobuska stanica.

 

Život na plaži se odvija na gradskoj plaži i na plaži Lučice, u sljedećoj uvali prema Buljarici. Tokom sezone iz Petrovca se organizuje mnogo izleta, uključujući i posjete dvjema malim ostrvima koja se nalaze ispred uvale. Može se šetati duž obale u oba smjera i prema unutrašnjosti, na primjer do manastira Gradište. 

 

 

 

Pošaljite mail!