*Lijep stan, 71m2, u Petrovcu, sa pogledom na more i zajedničkim bazenom, u Crnoj Gori.

Cijena: 169.000€

  • Šifra
    24040
  • Mjesto
    Budva
  • Vrsta
    Stan
  • Spavaćih soba
    2
  • Površina objekta
    71 m2

*Lijep stan, 71m2, u Petrovcu, sa pogledom na more i zajedničkim bazenom, u Crnoj Gori.

 

Stan se nalazi na prvom spratu od četiri i mirno je smješten, sa zadnje strane, uz zelene površine i mali potok. Sastoji se od velikog dnevnog boravka sa kuhinjom, koja je odvojena šankom koji služi kao trpezarijski prostor, dvije spavaće sobe (jedna se koristi kao radna soba od strane vlasnika), kupatila sa kadom i gostinjskog WC-a (oba kupatila imaju prozore). Veliki balkon, pristupačan iz dnevnog boravka i radne sobe, pruža pogled na more. Podovi su kompletno pločicani.

 

Kuhinja je opremljena šporetom, rernom sa ventilatorom i velikim Samsung frižiderom/zamrzivačem (posebno tih, star oko 2 godine) i gornjim i donjim ormarićima.

 

Stan je namješten i dobro opremljen, naravno, sa klima uređajem i radijatorima za hladnije dane. U gostinjskom WC-u je mašina za pranje veša. Balkon ima tendu, sva veća prozorska stakla imaju spoljne roletne i unutrašnje roletne i/ili zavjese. Vlasnici su koristili stan tokom cijele godine i osigurali su odgovarajući prostor za odlaganje. Fotelje i sofa u dnevnom boravku mogu se pretvoriti u krevete za goste.

 

Stan je renoviran i namješten 2022. i 2023. godine. U kupatilu je takođe instaliran infracrveni grijač. Idealno je pogodan za stalno stanovanje ili kao objekat za iznajmljivanje.

 

Parking mjesto za automobil se može kupiti zasebno. Cijena na upit.

 

Kompleks je izgrađen 2008./2009. i sastoji se od četiri zgrade u raskošnom stilu sa različitim nivoima i visinama spratova i otvorenim stepeništima. Kompleks ima bazen sa ležaljkama, dodatni prostor za sjedenje je vani.

 

Kompleks je mirno smješten na kraju slepe ulice, ima svoj parking koji je zatvoren rampom. Parking mjesto pripada vlasnicima apartmana koji se nude ovdje i može se kupiti zasebno (cijena na upit).

Uprava ima kancelariju u kompleksu. Brine se o održavanju i čišćenju kompleksa i po potrebi preuzima brigu o apartmanima, uključujući usluge iznajmljivanja, za šta se naplaćuje 83,33 eura mjesečno.

 

Šetalište uz plažu je udaljeno 10 minuta hoda, prodavnice su udaljene dva do tri minute hoda.

 

Petrovac je šarmantni grad na obali, otprilike na pola puta između Budve i Bara. Mjesto se nalazi u maloj uvali okruženoj brdima. Posebno su zanimljive šetnice i uske uličice u starom gradu, stenoviti restoran Ponta i stara tvrđava.

 

Petrovac ima dobru infrastrukturu: marketi Voli, Cosmetics, Aroma Market, pekare, kiosci, ljekari, apoteke, hoteli, restorani, kafići, škole, policija, vatrogasci, kancelarije električnih i vodovodnih radova, pošta, zelena pijaca, manje prodavnice, mnoge od njih otvorene tokom cijele godine, kao i autobuska stanica.

 

Život na plaži se odvija na gradskoj plaži i plaži Lučice, u sljedećoj uvali prema Buljarici. Tokom sezone, iz Petrovca se nude brojni izleti, uključujući i do dvije male otočiće koji se nalaze ispred uvale. Možete šetati duž obale u oba smjera i prema unutrašnjosti, na primjer do manastira Gradište. 

Pošaljite mail!