*Zgrada apartmana sa apartmanima za odmor / malim hotelom u Utjeha-Hladnoj Uvali, udaljena samo 280m od mora, u Crnoj Gori

Cijena: 550.000€

  • Šifra
    24035
  • Mjesto
    Bar
  • Vrsta
    Kuća
  • Spavaćih soba
    12
  • Površina objekta
    468 m2
  • Površina placa
    600 m2

*Zgrada apartmana sa apartmanima za odmor / malim hotelom u Utjeha-Hladnoj Uvali, udaljena samo 280m od mora, u Crnoj Gori

 

Dobrodošli u našu zgradu apartmana u Utjeha-Hladnoj Uvali, Crna Gora. Ova vrhunska nekretnina nudi stambenu površinu od 468m2 i 600m2 zemljišta, nalazi se u neposrednoj blizini mora, udaljena samo 280m. S velikim parkiralištem i impresivnim pogledom na more, pruža idealno okruženje za opuštajući odmor.

 

Zgrada apartmana sastoji se od 9 potpuno opremljenih apartmana, od kojih pet nudi predivan pogled na more. Svaki apartman opremljen je visokokvalitetnim, ručno izrađenim drvenim namještajem i ima klima uređaj, Wi-Fi i balkon. Naše prostrano parkiralište može primiti do 10 vozila, dok je privatni BBQ prostor savršen za druženje uz roštilj.

 

Ova raznovrsna nekretnina može se koristiti ne samo kao kuća za odmor, već i kao mali hotel ili pansion. U prizemlju postoji mogućnost uređenja prostorije za doručak.

 

Prizemlje uključuje ulazni prostor prema gornjim katovima i dva apartmana, svaki s jednom spavaćom sobom, dnevnim boravkom s kuhinjom, kupaonicom i dodatnom prostorijom koja se može koristiti kao prostorija za kućanske poslove.

 

Prvi kat ima tri prostrana apartmana, od kojih su dva jednokrevetna s balkonom i vlastitom kupaonicom te malom kuhinjskom nišom. Treći apartman nudi dvije spavaće sobe, dnevni boravak, kuhinju, balkon i pogled na more.

 

Na drugom katu također se nalaze tri prostrana apartmana, dva jednokrevetna s balkonom i vlastitom kupaonicom te malom kuhinjskom nišom te jedan s dva spavaća kreveta, dnevnim boravkom, kuhinjom, balkonom i pogledom na more.

 

Penthouse na trećem katu ima dvije spavaće sobe, veliku kupaonicu, prostrani dnevni boravak s kuhinjom i veliku terasu s prekrasnim pogledom na otvoreno more sve do Budve i granice s Hrvatskom.

 

Utjeha-Hladna Uvala nalazi se u općini Bar i udaljena je samo 10 minuta vožnje automobilom od Bara i Ulcinja.

 

 

 

Pošaljite mail!