Mi smo njemačka agencija za nekretnine u Budvi i Baru , već 17 godina radimo širom Crne Gore. Kupujte, prodajte, iznajmite, iznajmite svoju kuću, stan, poslovni prostor i zemljište po najboljoj cijeni preko naše agencije. Informacije o našoj kompaniji možete pronaći na našoj web stranici u odjeljku „Kontakti“.

Izdvajamo iz ponude

Poslednje dodate

FAQ

P: Kakvo je tržište nekretnina u Crnoj Gori?

O: Tržište nekretnina u Crnoj Gori raste, uz povećano interesovanje stranih kupaca. Cijene nekretnina u zemlji obično su niže nego u drugim evropskim zemljama, a uopšteno su niži i troškovi života.

P: Da li stranci mogu kupiti nekretnine u Crnoj Gori?

O: Da, stranci su dobrodošli da kupuju nekretninu u Crnoj Gori i ne postoje ograničenja za strano vlasništvo nad imovinom u zemlji.

P: Kako mogu pronaći nekretninu u Crnoj Gori?

O: Nekretnine u Crnoj Gori možete pronaći putem raznih kanala, uključujući agencije za nekretnine, internet pijace i male oglase. Dobra je ideja da istražite i uporedite cijene i ponude iz različitih izvora kako biste pronašli najbolju ponudu.

P: Kakav je proces kupovine nekretnina u Crnoj Gori?

O: Proces kupovine nekretnine u Crnoj Gori uglavnom uključuje pronalaženje nekretnine, pregovaranje o cijeni i uslovima i završetak pravnog posla. Važno je da izvršite dužnu pažnju i potražite pomoć advokata ili agenta za nekretnine kako biste osigurali da se proces odvija bez problema. 

P: Da li je bezbjedno kupovati nekretninu u Crnoj Gori?

O: Crna Gora je generalno sigurna i stabilna zemlja, a rizik od prirodnih katastrofa ili političke nestabilnosti je nizak. Međutim, kao i kod svake transakcije nekretninama, važno je da izvršite dužnu pažnju i provjerite zakonitost i stanje nekretnine prije kupovine.