Ova novoizgrađena kuća sa 138 kvadratna metra i dodatnim gostinskim kućom (51 kvadratni metar) nudi primetnu lokaciju, samo 330 metara od obale, sa utiskajnim panoramskim pogledom na Boku Kotorsku i okolne planine.

Cijena: 545.000€

  • Šifra
    24021
  • Mjesto
    Kotor
  • Vrsta
    Kuća
  • Spavaćih soba
    4
  • Površina objekta
    189 m2
  • Površina placa
    534 m2

Dobrodošli u ovo postalu imovinu u Prčanju, Crna Gora!

 

Ova novoizgrađena kuća sa 138 kvadratna metra i dodatnim gostinskim kućom (51 kvadratni metar) nudi primetnu lokaciju, samo 330 metara od obale, sa utiskajnim panoramskim pogledom na Boku Kotorsku i okolne planine.

 

Glavna kuća se pruža na dve nivoa, predstavljajući razmišljen raspored na prizemlju. Veliki prozori u dnevnom boravku omogućavaju jasan pogled na izuzetan okolni pejzaž. Zastakljeni prednji balkoni koji gledaju ka baji podstiču unikatno iskustvo. Električna kapija otvara pristup tri parking mesta ispred kuće.

 

Istaknuta osobina je panoramska tačka na krovu glavne kuće, koja nudi neuporediv pogled.

 

Gostinska kuća obuhvata dnevnu sobu, kuhinju, spavaću sobu, kupatilo i terasu, ipak bez pogleda na more.

 

Prizemlje glavne kuće sadrži hodnik sa stubištem koje vodi do dnevnog boravka sa velikim prozorima. Prostrana terasa sa otvorenom tuš kabinom i pristupom vrtu, kao i trpezarija sa kuhinjom i trpezarijom, pružaju idealan stambeni prostor. Veliko kupatilo sa prozorom i prostrana spavaća soba, koja se može podeliti u dve zasebne spavaće sobe po potrebi, upotpunjuju ovaj nivo.

 

Prvi sprat glavne kuće ima spavaću sobu s pogledom na baju, veliko kupatilo, otvorenu galeriju s dnevnim boravkom i veličanstveni stakleni balkon. Galerija obezbeđuje dovoljno prostora koji se može koristiti kao spavaća zona. I dnevni boravak takođe može biti pretvoren u zasebnu spavaću sobu.

 

Okolni prostor pruža mesto za tri automobila, vrt i panoramsku sunčanu terasu na krovu s prelepim pogledom na Boku Kotorsku, grad Kotor, Perast i okolne planine.

 

Udaljenosti do ključnih lokacija:

- Do mora: približno 330 m

- Kotor: 6 km

- Aerodrom Tivat: 12 km

- Aerodrom Dubrovnik: 49 km

- Aerodrom Podgorica: 90 km

 

Doživite moderan komfor u zaista impresivnom okruženju.

Pošaljite mail!