*Rijedak ponuda u blizini Ulcinja. Nedavno renovirana i legalno izgrađena kuća, 90 m2, parcela od 83.000 m2, s pogledom na Adi Bojani i more, u Crnoj Gori.

Cijena: 480.000€

  • Šifra
    24028
  • Mjesto
    Ulcinj
  • Vrsta
    Kuća
  • Spavaćih soba
    2
  • Površina objekta
    90 m2
  • Površina placa
    83000 m2

*Rijedak ponuda u blizini Ulcinja. Nedavno renovirana i legalno izgrađena kuća, 90 m2, parcela od 83.000 m2, s pogledom na Adi Bojani i more, u Crnoj Gori.

Ova rijetka prilika uključuje prostranu parcelu od oko 83.000 m2, pri čemu su u službenim vlasničkim dokumentima evidentirane 57.606 m2. Zemljište je preneseno obitelji trenutnog vlasnika od strane države Crne Gore u znak priznanja za njihovu hrabrost i doprinos tokom tadašnjeg rata.

Na parceli se nalazi nedavno renovirana velika kuća od 90 m2 koja nudi dva spavaća soba, dnevni boravak, kuhinju, potkrovlje gdje ima mjesta za tri kreveta, kupatilo i terasu. Takođe, tu je i stara kamena štala koja nudi prostor za životinje i još mnogo toga.

Gradski priključci struje i vode su dostupni. Sa parcele se pruža pogled na rijeku Adi Bojanu i more. Postoje i otvorene površine i šuma koje su idealne za poljoprivrednu upotrebu.

Ovdje se pruža mnogo mogućnosti za ostvarenje. Postoji dovoljno prostora da se s porodicom, prijateljima ili poznanicima uloži i živi u ovu nekretninu. Možete izgraditi više malih kuća, uzgajati vino, voće i povrće, držati životinje kako biste živjeli autonomno. Iznajmljivanje gostima koji vole mir i održivost takođe je moguće. Prodavnice građevinskog materijala udaljene su samo oko 1,5 km. Možemo vam preporučiti i posredovati pouzdane građevinske kompanije.

Komšije se sastoje od samo dvije porodice koje takođe imaju velike parcele, kao i etno selo; ostale zemljišne površine su u vlasništvu države. Ulcinj, rijeka Ada Bojana i more udaljeni su samo 11 km, a parcela je dostupna putem ceste.

Pošaljite mail!