Pansion ili kuća za više generacija, 486m2, u Sutomoru, u jednoj od najboljih ulica za izdavanje.

Cijena: 499.000€

  • Šifra
    22113
  • Mjesto
    Bar
  • Vrsta
    Poslovni prostor/hotel/radnja
  • Spavaćih soba
    10
  • Površina objekta
    486 m2

Pansion ili kuća za više generacija, 486m2, u Sutomoru, u jednoj od najboljih ulica za izdavanje.

Kuća se nalazi u jednom od najboljih područja u Sutomoru za iznajmljivanje turistima. Daleko od prometne i turističke buke. Blizu plaže. Udaljenost do plaže - oko 700 m.

Kuća je građena 80-ih godina, a renovirana 2006. godine. Nema potrebe za renoviranjem.

Prizemlje - 118m2: Udobna mala sala za doručak i salon za goste sa TV-om, otvorenim kaminom, toaletom, šankom za barmena, kuhinja za pripremu doručka za goste, ostave, stan za stvari, kancelarija, soba za pranje mašine i sušilica i soba za peglanje.

Prvi sprat - 116m2: Glavni ulaz, dva stana. Jedan apartman sa kupatilom, kuhinjom sa trpezarijom, jednom spavaćom sobom i malim dnevnim boravkom. Drugi stan sa dvije spavaće sobe i balkonom, dva kupatila - jedno sa veš mašinom, dnevni boravak sa kuhinjom i veliki balkon.

Drugi sprat - 115 m2: Dva apartmana. Jedan apartman sa kupatilom, kuhinjom sa trpezarijom, jednom spavaćom sobom i malim dnevnim boravkom. Drugi stan sa tri spavaće sobe i balkonom, dva kupatila - jedno sa veš mašinom, dnevni boravak sa kuhinjom i veliki balkon.

Treći sprat - 137m2: dodatni prostor za struju 14 m2, i jedan veliki stan od 123 m2, sa tri spavaće sobe i balkonom, dva kupatila - jedno sa veš mašinom, dnevni boravak sa kuhinjom i veliki balkon. Jedna ogromna spavaća soba ima sopstveno kupatilo sa tušem i kadom.

Bašta: lijepa bašta, 393m2, ispred i iza zgrade, sa drvećem, cvijećem i grmljem, bazenom, roštiljem i sjedištima za odmor.

U svakom apartmanu se nalazi klima i kuhinja, wifi i TV.

Javni parking je ispred zgrade.

Postoji nekoliko mogućnosti za upravljanje ovim pansionom.

Jedna mogućnost: koristiti ga u potpunosti kao pansion sa noćenjem s doručkom.

Druga mogućnost: koristiti ga dijelom kao pansion sa noćenjem s doručkom i vlasnikom koji živi u velikom apartmanu na zadnjem spratu sa porodicom, tako da može sam upravljati pansionom.

Treća mogućnost: koristiti kao kuću za više generacija i za prijatelje.

Pošaljite mail!