Jedinstveni novi luksuzni hotel, 1.116m2, sa pet spratova, na periferiji Budve, sa šumom, pogledom na more i bazenom, u Crnoj Gori.

Cijena: 950.000€

  • Šifra
    22071
  • Mjesto
    Budva
  • Vrsta
    Poslovni prostor/hotel/radnja
  • Spavaćih soba
    15
  • Površina objekta
    1116 m2

Jedinstveni novi luksuzni hotel, 1.116m2, sa pet spratova, na periferiji Budve, sa šumom, pogledom na more i bazenom, u Crnoj Gori.

Hotel je još u izgradnji i sastoji se od pet spratova na parceli od 749 m2.

Cijena je data za gotov hotel sa namještajem i opremom.

Struktura hotela:

Prizemlje: prostrani ulaz sa recepcijom i sjedećom garniturom.

Prvi sprat: otvoreno stepenište koje vodi do tri gostinjske sobe s pogledom na more i gostinjskog toaleta.

Drugi sprat: otvoreno stepenište koje vodi do četiri spavaće sobe za goste sa pogledom na more, gostinjski toalet, ostava.

Odatle, pola sprata vodi do veoma velikog i otvorenog dnevnog boravka sa TV muzičkim sadržajima, otvorenom vinotekom i izlazom u baštu.

Treći sprat: bašta vodi do još šest apartmana sa pogledom na more, bazen sa jacuzzijem i sunčanu terasu. Odatle se pruža prekrasan pogled na dolinu i more.

Četvrti sprat: bašta takođe vodi do dva velika apartmana, koji imaju veliki balkon, kupatilo, garderobu, veliki dnevni/spavaći deo sa sopstvenim jacuzzijem i, naravno, sa pogledom na more.

Bašta/vanjska površina: Okružena drvećem, natkriveni salon za doručak, natkriveni prostor za roštilj sa barom, nekoliko tihih i privatnih prostorija za sjedenje.

Unutar hotela spojeni su prirodne stijene, kamenje, drvo, otvorenost i moderna gradnja. Vrhunac koji još nije pronađen u Crnoj Gori.

Morate ga vidjeti da biste osjetili atmosferu.

Parking mjesta su ispred hotela.

Cijeli hotel je smješten u mirnoj šumi, a opet vrlo blizu grada Budve.

Aquapark - Budva udaljen je nekoliko minuta vožnje, kao i diskoteka na otvorenom “Top Hill” ako ste željni više druženja i akcije.

Stari grad Budve sa marinom i plažama je također udaljen samo nekoliko minuta vožnje.

Do aerodroma Tivat se može doći automobilom za oko 15 do 20 minuta.

Pošaljite mail!