Dvosobni stanovi u novom stambenom kompleksu u Pržnu, 60m2 - 76m2, 7 minuta hoda do mora, opština Budva, Crna Gora.

Cijena: 120.000€

 • Šifra
  20073
 • Mjesto
  Budva
 • Vrsta
  Stan
 • Spavaćih soba
  2
 • Površina objekta
  60 m2

Dvosobni stanovi u novom stambenom kompleksu u Pržnu, 60m2 - 76m2, 7 minuta hoda do mora, opština Budva, Crna Gora.

Stambeni kompleks se sastoji od dvije zgrade.

Zgrada A

PRVI SPRAT

Stan br. 4 površine 60 m2 - 120.000 € : predsoblje, prostrani dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, dve spavaće sobe, kupatilo sa tušem i gostinjsko kupatilo, dvije terase.

Zgrada B

PRIZEMLJE

Stan br. 1 površine 63 m2 - 126.000 € : predsoblje, hodnik, prostrani dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, dve spavaće sobe, kupatilo sa kadom, gostinjsko kupatilo, velika terasa, patio (82m2).

DRUGI SPRAT

Stan br. 9 površine 76 m2 - 182.400 € : predsoblje, hodnik, prostrani dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, dve spavaće sobe, kupatilo sa kadom, gostinjsko kupatilo, terasa s pogledom na more.

Stan br. 12 površine 70 m2 -168.000 € : predsoblje, hodnik, prostrani dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, dve spavaće sobe, kupatilo sa kadom, gostinjsko kupatilo, dvije terase s pogledom na more.

TREĆI SPRAT 

Stan br. 13 površine 76 m2 - 190.000 € : predsoblje, hodnik, prostrani dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, dve spavaće sobe, kupatilo sa kadom, gostinjsko kupatilo, terasa s pogledom na more. Visina plafona je oko 5 metara, što omogućava izradu otvorene galerije u dnevnoj sobi i drugog nivoa za djecu u spavaćim sobama.

Parkirno mjesto u podzemnoj garaži uključeno je u cijenu.

Stan br. 16 površine 70 m2 - 175.000 € : predsoblje, hodnik, prostrani dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, dve spavaće sobe, kupatilo sa kadom, gostinjsko kupatilo, dvije terase s pogledom na more. Visina plafona je oko 5 metara, što omogućava izradu otvorene galerije u dnevnoj sobi i drugog nivoa za djecu u spavaćim sobama.

Parkirno mjesto u podzemnoj garaži uključeno je u cijenu.

Svi apartmani imaju visokokvalitetnu sanitarnu keramiku i keramičke pločice u kupatilima, ulazna i unutarnja vrata, plastične prozore, parket od prirodnog drveta, individualni klima uređaj. Tu će biti i kablovska televizija i brzi internet sa wi-fi modulom.

 • podzemni parking
 • dječje igralište
 • uređena i zelena površina
 • sistem video nadzora
 • planira se organizovati društvo za upravljanje sa uslugama održavanja kuće, teritorije i iznajmljivanja stanova

Parkirno mjesto u podzemnoj garaži košta 15.000 eura.

Kompleks ima novi pristupni put koji vodi do glavne ceste Jadranski put i povezuje odmaralište sa susjednim gradovima.

U blizini  kompleksa nalaze se crnogorske atrakcije poput elitnog ostrvskog hotela Sveti Stefan i nekadašnje kraljevske rezidencije Miločer.

Aerodrom Tivat udaljen je 25 km, grad Budva sa razvijenom infrastrukturom udaljen je 6 km, a plaža je udaljena samo 7 minuta hoda.

Pošaljite mail!