*Lijepa moderna vila, 382m2, u Baru, naselje Susanj-

Cijena: 489.000€

  • Šifra
    23088
  • Mjesto
    Bar
  • Vrsta
    Kuća
  • Spavaćih soba
    5
  • Površina objekta
    282 m2
  • Površina placa
    382 m2

*Lijepa moderna vila, 382m2, u Baru, naselje Susanj- "Zelena zona", s fantastičnim pogledom na more, bazenom i garažom.

 

Ova fantastična vila izgrađena je 2022. godine, u najekskluzivnijem dijelu Bara. Vila ima garažu za dva automobila, ograđeno parkirno mjesto za dva automobila, veliki otvoreni bazen, dva odvojena apartmana. Parcela ima 382m2. Iz svake sobe imate fantastičan pogled na more. S balkona, bazenskog prostora i terase pruža se savršen pogled na otvoreno more, luku Bar i planine. Vila je izgrađena visokokvalitetnim materijalima i s jačom statikom koja je zakonom propisana, ima gradsku vodu. Svi dokumenti su dostavljeni općini, kao što zakon zahtijeva.

 

Struktura kuće:

Prizemlje: Dva odvojena apartmana s dva zasebna ulaza, svaki površine 42 m2, dnevna soba s prostorom za kuhinju, kupaonica i spavaća soba s pogledom na more, terasa i pristup bazenu i prostoru za roštilj.

Prvi kat: Tri spavaće sobe, svaka s pogledom na more, jedna kupaonica, mala soba za perilicu i ostale stvari, veliki balkon, naravno, s predivnim pogledom na more.

Drugi kat: Ulaz s garderobom, velika dnevna soba s blagovaonicom i kuhinjom. Pristup velikom balkonu. Također, s ovog mjesta imate fantastičan pogled na otvoreno more, luku Bar i planine.

 

Spoljni prostor: Garaža od 31 m2 i parking za po dva vozila, ostave, prostor za roštilj i kućni bar, bazen s terasom za sunčanje.

 

 

Udaljenosti: More zračnom linijom 200m, nekoliko trgovina unutar 150m do 300m, plaža otprilike 900m, centar grada 2,4km.

 

 

Pošaljite mail!