*Reprezentativna velika vila, 859m2, u Dobre Vode, s predivnim pogledom na otvoreno more, Bar, i planine.

Cijena: 650.000€

  • Šifra
    24006
  • Mjesto
    Bar
  • Vrsta
    Kuća
  • Spavaćih soba
    5
  • Površina objekta
    624 m2
  • Površina placa
    1453 m2

*Reprezentativna velika vila, 859m2, u Dobre Vode, s predivnim pogledom na otvoreno more, Bar, i planine.

 

Ova luksuzna vila nalazi se na velikom placu od 1.453m2 i prostire se na tri etaže s ogromnom krovnom terasom. Sve sobe imaju klima uređaje i podno grijanje, ventilacijske sustave, stukature na stropovima, velike panoramske prozore, ogromne balkone i predivne poglede na more. Vila bi trebala biti namještena prema ukusu novog vlasnika. Garaža od preko 43m2 pruža prostor za dva velika SUV-a. Plac je potpuno ograđen prirodnom kamenom ogradom i kovanim električnim vratima. Vila ima veliki i reprezentativni ulaz. Naravno, prisutni su i alarmni sustavi te video kamere.

 

Struktura vile: Iz reprezentativnog ulaznog prostora ulazi se u stubište. Odatle vode nekoliko stepenica prema dolje u prizemlje i na gornje dvije etaže.

 

Prizemlje: prolaz do garaže, sauna s vlastitim kaminom, ruski tuš, dodatni WC, spremište, velika prostorija za opuštanje s kuhinjom i elektronikom za zabavu, te izravan izlaz u vrt.

 

Prvi kat: ogromni dnevni boravak s otvorenom kuhinjom, visoki panoramski prozori, izlaz na balkon, gostinjski WC, tri spavaće sobe i dvije kupaonice. Udobna glavna spavaća soba ima vlastitu kupaonicu, a svaka kupaonica ima kadu.

 

Gornji kat: vrlo veliki dnevni boravak s otvorenom kuhinjom, visoki panoramski prozori, izlaz na balkon, dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, gostinjski WC, fantastičan panoramski pogled na more i okolicu.

 

Krovna terasa: 360 stupnjeva panoramskog pogleda, otvoreni tuš.

 

Vanjski i vrt: ulaz, prilaz parkiralištima i garaži. Prilaz je kroz električna željezna vrata, garaža je zatvorena električnim rolo vratima. Vrt još nije uređen. Mali otvoreni vrt paviljon nalazi se u donjem dijelu vrta. I odatle se pruža pogled na obalu i otvoreno more.

 

 

 

Pošaljite mail!