Suncem obasjana seoska kuća, 139m2, u Baru-Zupci, s panoramskim pogledom na otvoreno more, planine, luku, grad, zajednički bazen i garažu.

Cijena: 177.000€

  • Šifra
    23087
  • Mjesto
    Bar
  • Vrsta
    Kuća
  • Spavaćih soba
    2
  • Površina objekta
    139 m2
  • Površina placa
    222 m2

Suncem obasjana seoska kuća, 139m2, u Baru-Zupci, s panoramskim pogledom na otvoreno more, planine, luku, grad, zajednički bazen i garažu.

Ova kuća se nalazi u mirnom prirodnom okruženju koje se zove "Zupci", opština Bar. Useljenje je bilo u proljeće 2022. godine. U svim sobama su klima uređaji, kuhinja je potpuno opremljena i originalna je iz Nemačke. Kuća će biti prodavana sa nameštajem, trebate samo da se uselite. Legalizacija je podnijeta.

Voda dolazi iz izvora (izvorska voda) i besplatna je. Ako volite prirodu i mir, ova kuća je upravo ono što tražite.

Struktura kuće: 

prizemlje: garaža, 19m2, i parking. 

Prvi sprat: ulazni prostor sa stepeništem, kupatilo sa tušem, toaletom, umivaonikom i veš mašinom. Dnevna soba sa pristupom velikom balkonu, kuhinja i trpezarijski prostor sa velikim prozorima. 

Drugi sprat: kupatilo sa tušem, umivaonikom, toaletom i bideom, dvije spavaće sobe, obje sa pristupom balkonu. Svi plafoni su visoki i pružaju prijatan osećaj otvorenosti.

Vrt: sa maslinama i smokvama. Dovoljno prostora za roštilj i uzgoj povrća.

 

Udaljenosti: Grad Bar i more su udaljeni oko 7 km, trgovine i pekare su udaljene 4,5 km, Ulcinj 28 km, Budva 41 km, Aerodrom Podgorica 48 km, Aerodrom Tivat 61 km.

Pošaljite mail!