Kuća sa četiri stana, 243m2, u mirnom području u Petrovac-Kiselici, s predivnim panoramskim pogledom.

Cijena: 265.000€

  • Šifra
    24038
  • Mjesto
    Budva
  • Vrsta
    Kuća
  • Spavaćih soba
    6
  • Površina objekta
    243 m2
  • Površina placa
    317 m2

Kuća sa četiri stana, 243m2, u mirnom području u Petrovac-Kiselici, s predivnim panoramskim pogledom.

Otkrijte ovu šarmantnu nekretninu sa četiri stana i ukupnom površinom od 243m² u mirnom području s impresivnim panoramskim pogledom. Naša višestambena kuća nalazi se u idiličnom naselju "Kiselica", u opštini Petrovac-Budva, između Petrovca i Buljarice. Poznata je i po brojnim maslinjacima. Šarmantna plaža udaljena je samo 10 do 15 minuta hoda, dok mala reka blago prolazi pored kuće.

Kuća nudi izvrsni pristup, gradska voda, internet priključak i dodatni rezervoar za vodu (12 m³) za vašu udobnost. Klima uređaji u svakoj prostoriji pružaju ugodnu toplinu zimi i svežinu leti. Stanovi na prvom i drugom spratu, kao i krovna terasa, dostupni su preko staklene spoljne stepenice, a čitava parcela je sigurno ograđena. Konstrukcija kuće odgovara urbanističkom planu opštine Budva, a potrebni postupci legalizacije već su pokrenuti.

Evo pregleda strukture kuće:

- Podrum: Mali podrum koji se može koristiti i kao podrum za vino i do kojeg se dolazi iz vrta.

- Prizemlje: Namešten stan sa ulaznim holom, garderoberom, ostavom, udobnim dnevnim boravkom sa integrisanom kuhinjom i natkrivenom terasom, dva spavaća soba i kupatilo sa kadom, veš mašinom i lavaboom. Ovaj stan je potpuno nov i namešten.

- Prvi sprat: Dva stana sa po jednim kupatilom, spavaćom sobom, kuhinjom sa dnevnim boravkom i natkrivenom terasom sa prelepim pogledom na vrt i okolinu.

- Drugi sprat: Stan sa dnevnim boravkom, otvorenom kuhinjom (bez nameštaja), dve spavaće sobe, kupatilom, ostavom i velikim balkonom sa lepim pogledom na zelenu okolinu. Stanovi na prvom i drugom spratu delimično su namešteni.

- Krovna terasa: Ogromna krovna terasa sa fantastičnim panoramskim pogledom, koju možete urediti prema svojim željama.

Vrt,317m2,je jednostavno uređen sa travnatim površinama i žbunjem koje stvara mirnu atmosferu.

Pošaljite mail!