Spektakularna vila, 190m2, usađena u brdu, sa predivnim pogledom na zaliv Buljarica i okolne planine, samo tri minute hoda od mora.

Cijena: 750.000€

  • Šifra
    24022
  • Mjesto
    Budva
  • Vrsta
    Kuća
  • Spavaćih soba
    5
  • Površina objekta
    190 m2
  • Površina placa
    2853 m2

Spektakularna vila, 190m2, usađena u brdu, sa predivnim pogledom na zaliv Buljarica i okolne planine, samo tri minute hoda od mora.

 

Dobrodošli u ovu spektakularnu vilu usađenu u slikovitom brdu sa zadivljujućim pogledom na zaliv Buljarica i okolne planine. Samo tri minute hoda od mora, ova novoizgrađena vila pruža mirnu lokaciju na prostranom placu od 2.853 m2 sa vlastitim prilazom. Buljarica je mali grad u opštini Budva.

 

U prizemlju vila oduzima dah sa prostranom garažom, pomoćnom sobom i tehnikom za bazen koji se nalazi iznad. Spoljnom stepenicom dolazite do impresivnog bazenskog područja sa prostranom terasom za sunčanje i prostorom za roštilj, kao i do ulaznog dela ove elegantne vile.

 

Dnevni boravak, sa visinom plafona od 8 metara i velikim prozorima do poda, pruža fantastičan pogled na bazen i zaliv Buljarica. Električne roletne pružaju zaštitu i privatnost. Moderan i lijevani kaminski peć stvara ugodnu atmosferu. Otvorena i potpuno opremljena kuhinja, kao i trpezarijski prostor, dopunjuju udobnost.

 

Na ovoj etaži se, kroz hodnik, nalazi gostinjski WC i dve gostinjske spavaće sobe, svaka sa vlastitim kupatilom i pristupom terasi. Ovde se takođe može urediti kancelarija ili TV soba.

 

Preko još jednog odvojenog hodnika dolazi se do gornjeg dela vile, koji se koristi isključivo za spavanje. Sa tri spavaće sobe i tri kupatila (svaka spavaća soba sa vlastitim kupatilom), ovaj deo nudi još jedan fantastičan pogled na zaliv.

 

Svaka soba je opremljena klima uređajem koji zimi pruža ugodnu toplinu, a leti prijatnu hladnoću. Alarmni sistem takođe obezbeđuje sigurnost.

 

Krov vile je nedavno opremljen keramičkim pločicama i može se koristiti kao predivna sunčana terasa. Stepnište bi trebalo da postavi novi vlasnik.

 

Prilazna staza do vile će biti proširena i obnovljena u martu od strane trenutnog vlasnika.

 

Udaljenosti:

- More/Plaža: 270 m

- Restorani: 2,5 km

- Petrovac: 5,9 km

- Bar: 17 km

- Budva: 21 km

- Aerodrom Podgorica: 41 km

- Aerodrom Tivat: 42 km

 

Doživite luksuz i udobnost u ovoj jedinstvenoj vili koja će ispuniti vaše snove o životu na Jadranskoj obali.

 

 

Pošaljite mail!