Privlačna prilika: Tiho penthaus apartman,96m2, s predivnim pogledom na more u Budvi

Cijena: 159.000€

  • Šifra
    24029
  • Mjesto
    Budva
  • Vrsta
    Stan
  • Spavaćih soba
    2
  • Površina objekta
    96 m2

Privlačna prilika: Tiho penthaus apartman s predivnim pogledom na more u Budvi

 

Dobrodošli u ovaj šarmantni penthaus apartman, idealno smješten u naselju Lazi u Budvi. Apartman nudi površinu od 96 m2 i nalazi se u maloj stambenoj zgradi s samo 8 jedinica, na trećem i posljednjem spratu.

 

Uživajte u neometanom pogledu na otvoreno more i otok Sveti Nikola, zahvaljujući izvrsnoj lokaciji nasuprot centralnog groblja. Ovo osigurava apsolutnu privatnost i neometan pogled.

 

Apartman ima prostrani dnevni boravak s otvorenim kaminom, savršen za ugodne večeri. Potpuno opremljena moderna kuhinja poziva vas na kuhanje i uživanje. Osim toga, apartman ima gostinjski toalet s WC-om i tušem te veliku kupaonicu s WC-om, kadom i prostorom za perilicu rublja.

 

Dvije spavaće sobe apartmana takođe imaju pogled na more. Veliki walk-in garderober takođe se nalazi ovdje, dovoljno velik da se pretvori u treću, manju spavaću sobu il8 radnu sobu. Centralizirane klima uređaje osiguravaju ugodne temperature tijekom cijele godine.

 

Imajte na umu da se apartman nalazi na trećem spratu i da u ovoj maloj zgradi nema lifta. Moguće je da će biti potrebno nekoliko renoviranja poput bojanja zidova ili zamjene kade, itd.! Ipak, odmah je useljiv.

 

Parkirališta su dostupna u okolini, a ograđeno parkiralište može se unajmiti u neposrednoj blizini zgrade. Supermarket HDL, manji prehrambeni marketi, restorani, frizerski saloni i novoizgrađeni i ogromni shopping centar dostupni su u roku od nekoliko minuta hoda.

Stari grad i more udaljeni su samo oko 4 minute vožnje automobilom.

Iskoristite ovu priliku da po vrlo povoljnoj cijeni steknete elegantan penthaus apartman u Budvi i uživate u predivnom pogledu na more.

Pošaljite mail!